Verkkoseminaari_Tyosuhdeasiat_tutuiksi

Ajankohta: tiistai 15.2.2022 klo 15–16.15

Kohderyhmä: Työnantajat. Verkkoseminaari sopii kaikille työnantajille, mutta se on suunnattu erityisesti pienille työpaikoille, joilla ei ole omaa HR-asiantuntijaa. Se sopii hyvin myös uusille yrittäjille sekä niille, jotka suunnittelevat ensimmäisen työntekijän rekrytointia. Verkkoseminaari on hyödyllinen myös niille, jotka työssään neuvovat yrittäjiä tai yrittäjiksi aikovia.

Verkkoseminaarissa saat hyvät perustiedot työsuhteeseen liittyvistä työnantajan velvollisuuksista. Käymme läpi, mitä asiakirjoja työntekijälle on annettava työsuhteen alussa, sen aikana ja työsuhteen päättyessä. Lisäksi kerromme, mitä merkitystä näillä on työntekijän ja työnantajan oikeusturvan kannalta. Kouluttajina toimivat työsuojelutarkastajat Saila Lähdesmäki ja Minna Holtlund

Katso videotallenne

Verkkoseminaarin sisältö ja esitysmateriaali

Avaa esitysmateriaali tästä (pdf).

Verkkoseminaarissa käsitellään seuraavia aiheita:

  • työsopimus ja työehtosopimus
  • palkkalaskelma
  • työaika-asiakirjat
  • vuosiloma
  • työsuhteen päättäminen
  • työtodistus 

Tilaisuuden aikana työsuojelun asiantuntijat vastaavat chatissa yleisön kysymyksiin. Verkkoseminaari tallennetaan, ja tallenne julkaistaan tilaisuuden jälkeen tällä sivulla.

Työaika-asioista on kerrottu syvällisemmin työsuojeluhallinnon aiemmissa verkkoseminaareissa. Katso niiden tallenteet ja esitysmateriaalit:

Lisätietoa: 
Viestintäasiantuntija Virpi Vento, [email protected]