Savutettavuusseloste_psykokysely

Tämä saavutettavuusseloste koskee työsuojeluhallinnon Työn psykososiaaliset kuormitustekijät -kyselyä ja on laadittu 17.3.2021. 

Seloste perustuu Työn psykososiaaliset kuormitustekijät -kyselylle tehtyyn saavutettavuusarviointiin. Arvioinnin toteutti ulkopuolinen asiantuntijataho Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen pyynnöstä maaliskuussa 2021. Arvioinnin perusteella kyselyn saavutettavuuteen tehtiin korjauksia maaliskuussa 2021.

Saavutettavuuden tila

Työsuojeluhallinto pyrkii takaamaan Työn psykososiaaliset kuormitustekijät -kyselyn saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain (306/2019) mukaisesti.

Työn psykososiaaliset kuormitustekijät -kysely täyttää verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1 tason A ja AA vaatimukset. 

Ei-saavutettava sisältö

Työn psykososiaaliset kuormitustekijät -kysely täyttää saavutettavuusvaatimukset. Kyselyssä ei ole havaittu saavutettavuuspuutteita.

Palautetta saavutettavuudesta

Jos havaitsit saavutettavuuspuutteen Työn psykososiaaliset kuormitustekijät -kyselyssä, voit ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Psykososiaaliset kuormitustekijät -kyselyn saavutettavuudesta ja palautteiden käsittelystä vastaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue, joka vastaa yhteystietonsa jättäneiden palautteeseen mahdollisemman nopeasti, viimeistään kahden viikon kuluessa yhteydenotosta.

Jos et ole tyytyväinen palautteeseen saamaasi vastaukseen, voit tehdä saavutettavuuskantelun tai selvityspyynnön saavutettavuutta valvovaan Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Tarkempaa tietoa löydät seuraavilta verkkosivuilta: