Verkkoseminaari: Tilaajavastuuinfo

Ajankohta: torstaina 31.10.2024 kello 10–11 
Kohderyhmä: kaikki yritykset ja yhteisöt, jotka käyttävät alihankintaa ja/tai vuokratyövoimaa

Ilmoittaudu tapahtumaan

Verkkoseminaarissa kerromme, mitä kaikkea tilaajavastuulain mukaan on huomioitava, kun ostaa alihankintatyötä tai käyttää vuokratyövoimaa. Kerromme, missä tilanteissa tilaajavastuulakia sovelletaan sekä mitä selvityksiä tilaajan tulee hankkia sopimuskumppaneilta. Neuvomme myös, miten toimia, jos sopimuskumppani on ulkomainen yritys. Kouluttajina toimivat tilaajavastuutarkastajat Joonas Heinilä ja Marika Vaccariello Etelä-Suomen aluehallintovirastosta.

Tilaajavastuulain tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua ja työehtojen noudattamista työmarkkinoilla. Tilaajavastuulain laiminlyönneistä voidaan määrätä laiminlyöntimaksu 2 110–21 100 euroa. Tietyistä laiminlyönneistä voidaan myös määrätä korotettu laiminlyöntimaksu 21 100–68 500 euroa. 

Tallenne ja yleisökysymyksistä podcast

Tilaajavastuuinfo tallennetaan, ja tallenne julkaistaan tällä sivulla. Tallenne tekstitetään sekä suomeksi että ruotsiksi.

Verkkoseminaarin osallistujat voivat esittää kysymyksiä sekä ilmoittautumisen yhteydessä että tilaisuuden aikana tapahtuman kysymysosiossa. Yleisön kysymyksiä käsitellään podcastissa, joka julkaistaan myöhemmin tällä sivulla. 

Voit ilmoittautua, vaikka infon ajankohta ei sopisi sinulle. Tällöin saat sähköpostilla tiedon tallenteesta ja podcastista, kun ne on julkaistu.

Lisätietoa tilaajavastuulaista: 
verkkosivulla Tilaajavastuuinfo

Lisätietoa verkkoseminaarista:
viestintäasiantuntija Virpi Vento, [email protected]
työsuojeluviranomaisen viestintä [email protected]