Verkkoseminaari: Vuosilomainfo

Ajankohta: maanantaina 24.4.2023 kello 10–11.30 
Kohderyhmä: työnantajat ja työntekijät sekä heidän edustajansa, palkanlaskijat

Katso videotallenne.

Kuuntele podcast yleisökysymyksistä.

Sisältö ja esitysmateriaali

Avaa esitysmateriaali tästä (pdf).

Verkkoseminaari antaa hyvän kuvan vuosilomaan liittyvästä kokonaisuudesta. Se antaa perustiedot työntekijöiden vuosiloma-asioiden hoitamiseen. Työntekijää se auttaa tunnistamaan omat oikeutensa vuosilomaan liittyen.

Verkkoseminaarissa käymme läpi vuosiloman ansaintaan, loman sijoitteluun ja vuosilomapalkan määräytymiseen liittyviä kysymyksiä. Kerromme, miten perhevapaa vaikuttaa vuosiloman ansaintaan, saako vuosiloman sijoittaa vapaasti myös kesäkauden ulkopuolelle ja onko vuosilomapalkka mahdollista maksaa joka palkan yhteydessä. 

Kouluttajana toimii lakimies Aki Eriksson Lounais-Suomen aluehallintovirastosta. Tilaisuuden yleisökysymyksiä käsitellään erillisessä podcastissa, joka julkaistaan verkkoseminaarin jälkeen. 

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. 

Katso videotallenne

Katso Vuosilomainfon tallenne YouTubessa.

Kuuntele podcast yleisökysymyksistä

Lakimies Aki Eriksson ja tarkastaja Janne Honkonen vastaavat podcastissa verkkoseminaariyleisön kysymyksiin. Jos haluat hypätä suoraan itseäsi kiinnostavaan kysymykseen, niin avaa podcast YouTubessa. Videon kuvauskentässä on sisällysluettelo, jossa on linkit jakson eri kohtiin. 

Ohjeita osallistumiseen

Ilmoittaudu verkkoseminaariin tämän sivun alussa olevasta linkistä. Saat pian ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla osallistujalinkin tapahtumaan. Jos et saa sähköpostia, ilmoittaudu uudelleen ja tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi varmasti oikein. Ilmoittautuminen on auki verkkoseminaarin päättymiseen saakka. 

Verkkoseminaari järjestetään Teamsin livetapahtumana (Live Event). Voit liittyä tapahtumaan selaimella, et tarvitse Teamsia. Tarkemmat ohjeet löydät sivulta Ohje verkkoseminaariin osallistumiseen

Lisätietoa: 
Lakimies Aki Eriksson
Viestintäasiantuntija Virpi Vento
sähköpostit muotoa [email protected]

 

Vuosilomainfo 24.4.2023, lakimies Aki Eriksson