Webbseminarium: Anställningsförhållandet i ett nötskal

Tidpunkt: onsdagen 22.11.2023 kl. 10–11.30
Målgrupp: arbetsgivare och arbetstagare och även deras representanter och arbetssökanden

Se videoinspelningen.

Innehåll och presentationsmaterial (pdf).

Under webbseminariet får du en grundläggande överblick över rättigheterna och skyldigheterna som gäller arbetsförhållandet, både som arbetsgivare och arbetstagare. 

Seminariet är riktat speciellt för mindre arbetsplatser, där det inte finns en HR-sakkunnig som rådgiver parterna. Seminariet passar även dig som för tillfället ansöker om arbete.

Under seminariet går vi igenom baskunskaper för ett anställningsförhållande. Vi behandlar ärenden som är viktiga i början av ett anställningsförhållande och vad som är bra och veta då anställningsförhållandet upphör. Vi behandlar även frågor som gäller arbetsavtal, kollektivavtal och utländsk arbetskraft.

Som utbildare fungerar jurist Natalie Eklund och inspektör Jan Glantz.

Evenemanget är avgiftsfritt och öppet för alla. Under webbseminariet kan du ställa frågor till våra experter i chatten. Webbinariet kommer att spelas in och inspelningen kommer att publiceras senare på denna sida.

Se videoinspelningen

Anvisningar för deltagande

Anmäl dig till webbseminariet via länken i början av denna sida. Efter anmälan får du inom kort en länk till evenemanget per e-post. Om du inte får e-post, anmäl dig på nytt och kontrollera att du säkert har angett din e-postadress rätt. Anmälan är öppen tills webbseminariet avslutas. 

Webbseminariet ordnas som ett live evenemang på Teams (Live Event). Du kan ansluta dig till evenemanget med webbläsaren, du behöver inte Teams. 
 

Mer information: 

Jurist Natalie Eklund
Kommunikationsexpert Virpi Vento
e-post enligt principen [email protected]